Підписуйся на наш канал в Telegram!


 

Пропонуємо вам досить простий і гранично смачний рецепт приготування стейків з сома з овочевим гарніром. Даний спосіб приготування прибере всі смакові вади сома і підкреслить все найкраще в цій страві.

Інгредієнти


  • Cом 1 шт.
  • Стейк сома 2 шт.
  • Соевий соус 1 упак.
  • Суміш перців 50 мл.
  • Тімьян 2 шт.
  • Паприка 50 г.
  • Планіровочние сухарі 100 г.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Болгарский перець 2 шт.

Етапи приготування


  1. Для того, щоб приготувати правильний стейк із сома, необхідно вирізати середню частину. Між головою і хвостом. Саме тут наібольшейй колво м'яса. Ріжемо по хвосту біля плавника. Шматки повинні бути товщиною 3-4см, для хорошої і рівномірної прожарювання.
  2. Сом відомий тим, що він володіє невеликим запахом твані. Для того, щоб від нього позбавиться, ми беремо панірувальні сухарі і змішуємо їх з травами для смаження риби: оріганом і базиліком в сухому вигляді. В якості маринаду, використовуємо розтоплене вершкове масло з соєвим соусом, який замінить сіль. Змащуємо маринадом стейки і обвалюють у панірувальних сухарях. Маринуємо 5-7 хвилин.
  3. Викладаємо наші стейки на сковороду і смажимо їх на рослинній олії поки вони не придбають золотисту скориночку. Наші стейки готові, тепер переходимо до другого етапу нашого страви - овочевому гарніру.
  4. Нарізаємо овочі невеликими шматками, викладаємо на сковороду і смажимо на олії, але не сильно, щоб залишався невеликий хрест. У процесі обсмаження додаємо перець і трохи білого вина, бажано сухого.
  5. Після того, як овочі досить обсмажилися, ми ділимо отримане на дві порції і викладаємо і до риби. Бажано перевірити, чтобитемпература стейків, ближче до кістки, дорівнювала не менше 60 градусам, так як це температура його повного приготування. Наше страва готова. Сподіваємося, що вам сподобався наш рецепт. Смачного.
Rate this item
(0 votes)
Read 1257 times

Підписуйся на наш канал в Telegram!


Top