Кулінарія

Підписуйся на наш канал в Telegram!
У статті ви дізнаєтеся: як правильно підготувати рибу для холодного копчення, як зробити коптильню своїми руками, яку деревину краще підібрати, як правильно засолити рибу і скільки потрібно коптити рибу, а також як зберігати таку рибу після копчення.
Варені раки по праву вважаються справжнім делікатесом. Вони виступають джерелами чистого білка, який легко засвоюється. При цьому вміст жиру в м'ясі мінімально. Але, не знаючи, як варити раків, можна перетворити цінний дієтичний продукт в справжня отрута.
Після того як риба потрапила на гачок рибалки і була витягнута з води, залишається ще одна важлива проблема - як її правильно умертвити, очистити і зберігати, не зіпсувавши при цьому її якість і свіжість?
У статті ви дізнаєтеся: як правильно і швидко засолити форель в домашніх умовах, розповімо секрети фірмового засолювання червоної риби, а також надамо вам ТОП 10 рецептів, як засолити форель в домашніх умовах. Ви зможете заощадити гроші, час і нерви, а…
Сиру рибу - їдять гурмани і насолоджуються ніжним смаком свіжої риби. Поступово в сучасному світі страви з сирої риби починають набирати шалену популярність. Наприклад, суші любить кожен другий і готові їсти їх цілу вічність, бо свіжі морепродукти, смачна червона риба…
 У статті ви дізнаєтеся: які сорти риби не є жирними, які бувають категорії жирності риби в цілому, отримаєте детальну таблицю калорійності риби. Ви отримаєте декілька рецептів приготування нежирної риби, і дізнаєтеся особливі секрети, як таку рибу готувати правильно, щоб страва…

Контакти