Кулінарія

У статті ви дізнаєтеся: як правильно підготувати рибу для холодного копчення, як зробити коптильню своїми руками, яку деревину краще підібрати, як правильно засолити рибу і скільки потрібно коптити рибу, а також як зберігати таку рибу після копчення.

Варені раки по праву вважаються справжнім делікатесом. Вони виступають джерелами чистого білка, який легко засвоюється. При цьому вміст жиру в м'ясі мінімально. Але, не знаючи, як варити раків, можна перетворити цінний дієтичний продукт в справжня отрута.

Після того як риба потрапила на гачок рибалки і була витягнута з води, залишається ще одна важлива проблема - як її правильно умертвити, очистити і зберігати, не зіпсувавши при цьому її якість і свіжість?

У статті ви дізнаєтеся: як правильно і швидко засолити форель в домашніх умовах, розповімо секрети фірмового засолювання червоної риби, а також надамо вам ТОП 10 рецептів, як засолити форель в домашніх умовах. Ви зможете заощадити гроші, час і нерви, а також з легкістю здивуєте своїх рідних соковитими, смачними закусками з червоної риби. А коли ваші гості ще дізнаються, що ви самі засолили форель в домашніх умовах, точно попросять поділиться хоча б одним секретним рецептом.

Сиру рибу - їдять гурмани і насолоджуються ніжним смаком свіжої риби. Поступово в сучасному світі страви з сирої риби починають набирати шалену популярність. Наприклад, суші любить кожен другий і готові їсти їх цілу вічність, бо свіжі морепродукти, смачна червона риба такі смачний, що неможливо відмовити собі в такому задоволенні.

Контакти