Кулінарія

Last modified on Четвер, 09 липня 2020 13:28
Last modified on Четвер, 09 липня 2020 13:24
Last modified on Четвер, 09 липня 2020 13:17
Last modified on Четвер, 09 липня 2020 13:11
Last modified on Середа, 08 липня 2020 15:21
Last modified on Середа, 08 липня 2020 15:14
Last modified on Вівторок, 24 березня 2020 10:05

Варені раки по праву вважаються справжнім делікатесом. Вони виступають джерелами чистого білка, який легко засвоюється. При цьому вміст жиру в м'ясі мінімально. Але, не знаючи, як варити раків, можна перетворити цінний дієтичний продукт в справжня отрута.

Last modified on Понеділок, 20 квітня 2020 10:34
Last modified on Середа, 08 липня 2020 15:09

Після того як риба потрапила на гачок рибалки і була витягнута з води, залишається ще одна важлива проблема - як її правильно умертвити, очистити і зберігати, не зіпсувавши при цьому її якість і свіжість?

Last modified on Середа, 08 липня 2020 15:12
Last modified on Четвер, 09 липня 2020 12:53
Last modified on Четвер, 09 липня 2020 13:07

Контакти